Πολιτική Ακύρωσης / Επιστροφών


                                                    Επιστροφή Ελαττωματικού Προϊόντος

Η Noelia αναλαμβάνει την επιστροφή ελαττωματικού προϊόντος της εάν κι εφόσον δεν προήλθε οποιοδήποτε ελάττωμα ή φθορά κατά την μεταφορά του στον τόπο που μας υποδείξατε. Η μεταφορά και ευθύνη της παραγγελίας βαραίνει αποκλειστικά τον πελάτη. Εάν υπάρχει υπαιτιότητα της Noelia υποχρεούμαστε κατόπιν συνενόησης αντικατάσταση του προϊόντος με ίδιο ή επιστροφής χρημάτων στο ακέραιο του ποσού πληρωμής του.

                                        Αλλαγά Παραγγελίας
Στην περίπτωση που η επιλογή κάποιου προϊόντος της παραγγελίας σας δεν σας ικανοποιεί και θέλετε να το επιστρέψετε, επικοινωνήστε μαζί μας εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας. Θα χρειαστεί να μας επιστρέψτε τo προϊόν αχρησιμοποίητο στην αρχική του συσκευασία με τον αντίστοιχο τρόπο αποστολής σε σας, για να σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας εντός 15 ημερών.

                                  Αποστολή Λανθασμένης Παραγγελίας
Στην περίπτωση παραλαβής προϊόντων διαφορετικής παραγγελίας από αυτά που περιλαμβάνονταν στην δικιά σας παραγγελία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και θα αναλάβουμε την επιστροφή των λανθασμένων προϊόντων και την εκ νέου αποστολή των σωστών με δικά μας τα έξοδα αποστολής.

 ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
 Για αγορές άνω των 50€
 ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
 Με πιστωτική κάρτα
NEWSLETTER
Επικοινωνία
NOELIA - The Mother Nature
Περδίκα 10, Δράμα - 66131
τηλ. 0030 25210 96 229
info@noelianature.com

© 2020 noelianature.com -- Κατασκευη eshop by infocus
 • Επικοινωνία
  • NOELIA - The Mother Nature
   Περδίκα 10, Δράμα - 66131
   τηλ. 0030 25210 96 229
   info@noelianature.com
© 2020 noelianature.com -- Κατασκευη eshop by infocus
Back to top