ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

» Αρχική » ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

 Η Ελληνική επιχείρηση Noelia (Natural Organic Elia), ξεκίνησε στα μέσα της ελληνικής κρίσης, τον Ιούνιο του 2014. Η φιλοσοφία της επιχείρησης βασίζεται στην χρήση οικολογικών πρώτων υλών κατά προτεραιότητα από την μακεδονική γη και εν συνεχεία από τον υπόλοιπο ελλαδικό χώρο. Ο σεβασμός και η αγάπη για το περιβάλλον, μας οδηγεί στην ορθή χρήση άριστων πρώτων υλών και οικολογικών μεθόδων επεξεργασίας αυτών. Η μη επιβάρυνση του περιβάλλοντος κατά την δημιουργία αλλά και κατά την χρήση του τελικού προϊόντος, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι μας.
 Η μίξη της παράδοσης με την σύγχρονη γνώση, μας οδηγούν σε αποτελέσματα ποιότητος, αναβαθμίζοντας τις καθημερινές μας συνήθειες. Εδώ από την πόλη της Μακεδονίας, την Δράμα, παράγουμε προϊόντα αξίας, για όλον τον κόσμο, προϊόντα της Μάνας Φύσης.
 Το 2020 άνοιξε μία νέα σελίδα για την οικογένεια της Noelia με αφορμή τη γέννηση της κόρης μας. Έτσι, στο Noelia προσθέθηκε το bebe και μαζί μ' αυτό μία υπέροχη συλλογή βρεφικών και παιδικών ειδών. Επιλεγμένα προϊόντα για τα αγγελούδια σας που ταιριάζουν απόλυτα στην φιλοσοφία και τις καινούριες μας ανάγκες. Είμαστε οι Noelia bebe!!!
 Καλωσορίσατε σε έναν υπέροχο κόσμο!


 ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
 Για αγορές άνω των 50€
 ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
 Με πιστωτική κάρτα
NEWSLETTER
Επικοινωνία
NOELIA - The Mother Nature
Περδίκα 10, Δράμα - 66131
τηλ. 0030 25210 96 229
info@noelianature.com

© 2020 noelianature.com -- Κατασκευη eshop by infocus
 • Επικοινωνία
  • NOELIA - The Mother Nature
   Περδίκα 10, Δράμα - 66131
   τηλ. 0030 25210 96 229
   info@noelianature.com
© 2020 noelianature.com -- Κατασκευη eshop by infocus
Back to top